dimecres, 22 de juny de 2022

AIXÒ S'ACABA...

  Sembla que va ser ahir quan els Estornells entraven per primer cop a la seva classe i ara ja estan a punt de ser Gegants i Gegantes!

Aquests darrers dies de curs l'activitat no para!

La Pepi va fer la darrera conferència del curs i ens parlà sobre els llops. Vam aprendre moltes coses. També ens va regalar una màscara que vam pintar a la classe.


MOLTES GRÀCIES, PEPI!
Ha fet molta calor i, el dia dels jocs d'aigua,  vam agraïr poder remullar-nos. Què bé que ho vam passar amb els Picarols i els Gegants! Si voleu veure les fotos, cliqueu l'enllaç:


L'albercoquer del pati no para de donar fruits. Un dia en Gael en va collir molts abans d'entrar a l'escola i els vam menjar després  d'esmorzar. Boníssims!!!


I no imagineu la il·lusió que ens ha fet anar a visitar la classe dels Gegants i les Gegantes. Ens han explicat tantes coses interessants... Aviat serà la nostra classe!!!GRÀCIES GEGANTS I GEGANTES!!!


I ara el que més ens emociona és fer la nostra dansa de final de curs.
QUAN TRES OQUES VAN AL CAMP...

L'hem assajanda molt perquè surti molt bé. És el nostre regal de fi de curs per tots vosaltres i especialment pels nens i nenes de sisè!
I JA NOMÉS QUEDA DIR-NOS...

BONES VACANCES!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AIXÒ S'ACABA...

  Sembla que va ser ahir quan els Estornells entraven per primer cop a la seva classe i ara ja estan a punt de ser Gegants i Gegantes! Aques...