dijous, 7 d’octubre de 2021

UNA JOGUINA PEL PATI!

Divendres vam rebre a la classe una gran sorpresa: un val de 20 euros per comprar una joguina pel pati. La notícia ens va emocionar moltíssim així que vam començar a pensar què ens agradaria comprar. Van sortir tantes idees... 

UNA CASETA NOVA                            CAMIONS                         UN ALTRE TIPI


                               JOC DE PUNTERIA                 UNA RAMPA PER ENFILAR-SE


    MÉS GRONXADORS             PALES I GALLEDES NOVES                    NINOTS

                                                            

Vam fer-ne una llista i, tot seguit, va sorgir la pregunta de si amb 20 euros n'hi hauria prou per comprar allò que ens agradaria. Vam parlar de si eren molts o pocs euros i vam comptar fins a vint. Amb els números que tenim a la classe vam fer la tira numèrica fins arribar al 20. 

El següent pas va ser investigar quant valien cadascuna de les nostres propostes i esbrinar si amb 20 euros en tindríem prou.

Internet ens va ajudar en la nostra investigació i vam fer una llista de les joguines que vam trobar que valien menys de 20 euros.

Després de moltes deliberacions, vam pensar que el millor seria comprar una joguina que poguéssim compartir i divertir-nos. 

I vam triar un joc d'anelles per fer punteria.

Però l'aventura no va acabar pas aquí. Ara havíem de fer una carta per explicar què volíem. Així que, entre tots i totes vam pensar què posaríem i vam escriure la paraula ANELLES a la pissarra.

Finalment vam escriure la carta en un full i la vam decorar entre tots els Estornells.I QUAN VA ESTAR ACABADA ENS VAM FER AQUESTA FOTO.I ja només faltava anar a portar la carta per canviar el val. Quina emoció!!I ara esperem amb impaciència el nostre regal!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

UNS DIES MOLT INTENSOS

 A la classe d'Estornells no parem! Aquests darrers dies hem celebrat els primers aniversaris del curs. La Manuela, el Guiu i el Lucas h...