dimecres, 2 de juny de 2021

LA PLATJA DEL FOLLET PICAROL!

 Quina sorpresa aquest matí quan hem vist que el jardí del follet Picarol s'havia convertit en una platja! sorra, petxines, pals... El follet Picarol ens ha explicat que aviat vindrà l'estiu i que aquests dies ell ja comença anar a la platja a remullar-se els peus.

Hem aprofitat i hem parlat sobre què coneixem de la platja, molts deien la sorra, els castells, els peixos, saben que les meduses piquen, que hi ha banderes de colors que ens avisen si ens podem banyar o no... Hem aprofitat tot aixó que sabíen i hem obert la pantalla, hem tancat les llums i les persianes i ens hem imaginat que erem submarinistes. A la pantalla hem vist un fons marí: peixos, algues, corall, tortugues marines...ens ha agradat molt! 

Us podeu imaginar quina il·lusió els hi ha fet tenir una mini platja a la classe, el Picarol ens ha promés que aviat posarà també el mar... però no sabem si ho ha dit de broma o de veritat.... el que sabem segur és que s'ho han passat pipa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AQUESTA SETMANA...

 Els Estornells no parem! Aquesta setmana ha arribat la tardor i hem sortit al pati a observar tot el que està passant i a recollir les prim...