dimecres, 23 de juny de 2021

I VET AQUÍ UN GOS, VET AQUÍ UN GAT, QUE EL CONTE DELS PICAROLS, S'HA ACABAT

Doncs sí famílies, ahir va arribar l'últim dia d'escola. Vam fer un comiat com és merescut, amb un esmorzar a la fresca i desitjant-nos un bon estiu. 

Vam fer una gran festa per donar el punt i final a aquest curs que sempre recordarem. Llàgrimes, abraçades i bons desitjos van anar sortint durant el matí. Abans de fer la festa de comiat als de sisè, vam despertar al Picarol, que emocionat ens desitjava bon estiu, tot esperant els nous Picarols que vindran al setembre. No podia ser d'una altra manera que li vam cantar la cançó amb la que s'ha despertat cada matí per acomiadar-lo:

Quan vam sortir al pati va ser el torn d'acomiadar-nos de sisè, els hi vam regalar la dansa "volta cap aquí" tot desitjant-los que tinguèssin molta sort a l'institut


Quan va acabar la festa, va començar a sonar pels altaveus una cançó que s'ha fet un himne aquest curs... endevineu quina? El Cossetània Rock va començar sonar, i quina millor m'anera d'acabar que saltant tots i totes junts per acomiadar-nos d'aquest curs tan bonic que hem tingut.

Ara sí que l'estiu és aquí, ens veiem al setembre on els Picarols ja sereu Estornells!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I VET AQUÍ UN GOS, VET AQUÍ UN GAT, QUE EL CONTE DELS PICAROLS, S'HA ACABAT

Doncs sí famílies, ahir va arribar l'últim dia d'escola. Vam fer un comiat com és merescut, amb un esmorzar a la fresca i desitjant-...