diumenge, 23 de maig de 2021

L'AMAGATALL DE L'ESQUIROL

 El divendres els Picarols vam marxar a les cases blanques amb un objectiu molt clar, trobar l'amagatall on l'esquirol Beni havia guardat les pinyes!

Vam pujar a l'autocar i de seguida vam arribar, amb molta emoció per un viatge ple de túnels, els Picarols estàven fascinats!

Un cop vam arribar vam conèixer a l'Eli i la Gemma, que ens van explicar que el Beni no trobava les pinyes i que els seus amics del bosc havien deixat pistes per ajudar-lo. Vam fer dos grups el taronja i el blau i ens vam endinssar al bosc per recuperar el baúl del Beni ple de pinyes.

Vam trobar pistes de la tortuga, la puput, la guineu, la formiga... i vam fer diferents proves per trobar l'amagatall. Ja us deveu imaginar que els Picarols ho vam fer molt bé i vam poder trobar el baúl del Beni.De record l'Eli i la Gemma ens van fer un collaret amb una pinya del baúl per cadascú de nosaltres. 

Vam dinar a l'aire lliure en una taules de picnic que hi havia a l'esplanada de la casa i tot seguit ens vam endinsar a un bosc ben màgic amb capses de fruita, telesm escales i anelles per enfilar-nos i una cabana.De seguida va ser l'hora de marxar i ben contents i contentes vam enfilar camí de tornada cap a casa.


Mireu que bé ens ho vam passar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONFERÈNCIA EDITH: LES TORTUGUES

Aquest divendres per la tarda vam tenir una convidada molt especial, la Frey. La Frey és la tortuga de la Edith i ens la va portar a la clas...