divendres, 26 de març de 2021

ANEM A OBSERVAR OCELLS!

 El dimecres vam sortir de l'escola per anar a veure ocells al parc de la torre d'Enveja.  Agafadets i agafadetes de la corda vam anar xino xano cap allà. Feia un dia radiant i tot apuntava que veuriem i escoltariem molts ocellets. 


Els primers ocells que es van deixar veure van ser els pardals i les merles, els Picarols ja saben molt bé que han de fer per veure ocells d'aprop: anar mooolt a poc a poc i en silenci. Vam seguir caminant i vam començar a escoltar molt de xivarri, eren unes cotorretes! vam aconseguir trobar el niu i vam veure com la mare donava menjar a les cotorretes petites que hi havien al niu. Les cotorretes més grans ens tiraven pals del niu i això, us ho podeu imaginar, ens va fer molta gràcia.Vam parar a esmorzar al mig del parc i vam jugar lliurement. Al cap d'una estona vam seguir observant... sentiem la Puput, però no la vam veure. Els estornells, gavines, coloms, tórtores, garses i cueretes es van deixar anar veient durant tot el matí.


Per acabar aquest matí tan bonic, vam anar al parc a jugar... i ens ho vam passar d'allò més bé!


Aquí teniu un vídeo d'aquest matí tan preciós que vam passar fora de l'escola.


Cap comentari:

Publica un comentari

COMENCEM RACONS NOUS!

 Aquesta setmana hem començat una nova ronda de racons! Durant aquestes quatre setmanes seran racons molt primaverals: punxar i enganxar flo...