dilluns, 8 de març de 2021

8 DE MARÇ DIA INTERNACIONAL DE LA DONA. DESCOBRIM DIAN FOSSEY

Avui hem explicat a la classe de Picarols quin dia és el 8 de març i quin és el motiu de la seva celebració. Quan estàvem parlant ha arribat el Joan amb una carta adreçada a nosaltres. 

Quan l'hem llegit eren unes noies que havíem perdut uns papers amb el nom de dones pioneres de la història i havíem de buscar pel pati el full del color de la nostra classe, el blau.

 


Hem sortit al pati i de seguida l'hem trobat. El nom de la nostra dona era Dian Fossey i em anat a buscar informació per descobrir qui era. Hem après que la Dian Fossey va estudiar als goril·les i els defensava dels caçadors furtius. La Dian va ser la primera persona a qui un goril·la li va donar la mà i això ens ha deixat molt impressionants.

Hem pintat un goril·la com els que salvava la Dian i hem omplert la fitxa que havien perdut les dones investigadores.

 

Hem tingut la idea que podríem investigar els ocells del pati, com ella feia amb els goril·les, aprofitant que tenim l'ou del moixonet a la classe. Ja us ho explicarem!

Cap comentari:

Publica un comentari

COMENCEM RACONS NOUS!

 Aquesta setmana hem començat una nova ronda de racons! Durant aquestes quatre setmanes seran racons molt primaverals: punxar i enganxar flo...