dimarts, 26 de gener de 2021

ENS VISITA LA LLUNETA!!

 Ahir per la tarda els Picarols vam rebre una carta per nosaltres! Estàvem molt emocionats, ja que cartes no en rebem cada dia. La carta era d'una noia que es deia Lluneta.... vam fer molta memòria i ens vam enrecordar que quan va venir la Ratoliva ens va explicar que tenia una amiga, que era filla de la Lluna, a la que li agradaven molt els contes. Fins i tot alguns Picarols van recordar que la Ratoliva l'havia trucat amb la cua el dia que ens va visitar.A la carta la Lluneta ens deia que avui ens visitaria. I així hi ha fet. Avui després del pati, la Lluneta ha arribat a la classe de Picarols. S'ha presentat i ens ha explciat la seva història, ella ha baixat a la terra per poder anar a les biblioteques i fer nous amics i amigues, nosaltres evidentment li hem dit que podia ser amiga nostra!

Tal i com ens va dir la Ratoliva, la LLuneta ha portat tres contes per nosaltres. Ens han agradat molt, eren "el instruso", "qui ha estat" i "a veure si em veus". La lluneta ens els ha explicat molt bé i hem gaudit d'aquest moment amb ella.Quan s'ha acomiadat, ens ha dit que tornarà un altre dia i que si mai la trobem a faltar mirem a la lluna, si la veiem rodona és la seva mare i si la veiem en forma de C o de plàtan és ella.

Gràcies LLuneta!!

Cap comentari:

Publica un comentari

CONFERÈNCIA GUIU: LA FESTA MAJOR

Avui en Guiu ha fet la conferència de la festa major. Ens ha ensenyat moltes figures de la festa major i ens ha portat un cap de drac, una c...