divendres, 4 de desembre de 2020

LA CARLOTA I LA ROCA

 Avui la Teka ens ha portat un conte molt divertit "La Carlota i la Roca" escrit per Stephen Martin i il·lustrat per la Samantha Cotterill.


La Carlota és una nena que li demana als seus pares una mascota i ells li regalen una roca. La Carlota no s'esperava pas aquest tipus de mascota, però ella la cuida tan bé com sap: li dona de menjar, tot i que no menja; la treu a passejar, tot i que pesa molt; la banya, tot i que no juga a la banyera; parla i dorm amb ella, tot i que no la contesta.... Al final del conte a aquesta roca li passa una cosa, a veure si us ho expliquen.

La Teka ens tenia preparada una sorpresa, dins d'una capsa ens havia preparat una pedra per cadascú de nosaltres, l'hem pintat i hem decidit que la cuidarem a casa. Alguns picarols deien que li farien un llitet, d'altres que se l'emportarien a tot arreu, altres que es banyarien amb la pedra... sigui com sigui, tots i totes la volen cuidar igual que la Carlota. Mireu com l'hem pintada!


Com sempre, gràcies Teka!

Cap comentari:

Publica un comentari

CONFERÈNCIA DE L'ÀLEX: EL SISTEMA SOLAR

Avui hem estrenat les conferències!! El primer conferenciant ha sigut l'Àlex, ens ha explicat el sistema solar i hem estat ben atents i ...