divendres, 4 de desembre de 2020

ENS VISITA LA RATOLIVA!!!

Quina emoció i quins nervis! La Ratoliva ens ve a visitar!! Però qui és la Ratoliva? 

El dimarts pel matí mentre fèiem psicomotricitat ens van avisar que la Ratoliva havia arribat. La coneixíem una mica, ja que el dia abans vam rebre una carta que ens deia que ens vindria a fer una visita, li feia molta il·lusió venir a veure’ns ja que als Picarols encara no ens coneixia.

La Ratoliva és un ratolí que viu a les biblioteques municipals de Vilanova. Ens va explicar que a les biblioteques s’ha d’estar en silenci o parlar molt fluixet i que hem de cuidar els llibres, ens va dir com havíem de fer els préstecs a les biblioteques i ens va animar a fer-nos el carnet. Ens va explicar que a les biblioteques no només hi ha contes i llibres, sinó que també podem fer préstec de música i pel·lícules.


I sabeu què? Ens va dir que ben aviat vindrà una amiga seva a explicar-nos contes. La va trucar allà mateix i ens va dir que es diu Lluneta. No sabem res més d’ella, però l’estem esperant amb moltes ganes.Mireu quina foto ens vam fer amb la Ratoliva!


Moltes gràcies per la visita!!

 


Cap comentari:

Publica un comentari

CONFERÈNCIA DE L'ÀLEX: EL SISTEMA SOLAR

Avui hem estrenat les conferències!! El primer conferenciant ha sigut l'Àlex, ens ha explicat el sistema solar i hem estat ben atents i ...