dimecres, 4 de novembre de 2020

BUIDEM CARBASSES!!!

L'altre dia la Manuela ens va portar una carbassa de Halloween, la vam estar mirant i la Manuela ens va dir que la volia obrir. Ens va semblar molt bona idea i vam aprofitar que teniem dues carbasses més que havien portat alguns picarols, vam decidir que per la tarda les obriríem i les buidaríem.


Vam descobrir moltes coses, les carbasses tenen llavors a dins, alguns dèien que si les plantem sortiran més carbasses. Altres es van fixar en que els llavors de les tres carbasses eren diferents. La carbassa de Halloween tenia les llavors planes i blanques, la carbassa allargada les tenia fosques i la carbassa rodona les tenia petites.


Els Picarols volien plantar les llavors i vam pensar que li podríem demanar a la mestra de l'hort com fer-ho. Alguns volien plantar les carbasses sota del tobogan i  uns altres van dir que no els hi semblava bona idea.


Buidar les carbasses ens va donar peu a parlar sobre què necessiten les plantes per crèixer i vam decidir que les plantariem (primer a la classe) per veure si creixien. Farem tres potets un per cada varietat de carbassa, així investigarem si vol dir alguna cosa això que les llavors siguin diferents... us mantindrem informades ;)

Aquí us deixo unes fotos del procés:Cap comentari:

Publica un comentari

NECESSITO UNA ABRAÇADA

Aquesta setmana la Teka ens ha portat el conte "Necessito una abraçada" de Aaron Babley. Aquest conte ens ha servit per parlar de ...