divendres, 16 d’octubre de 2020

UNA PISTA DE PIRATES I UN CONTE DE LA TEKA AMB SORPRESA!!

El dijous per la tarda ens va passar una cosa ben emocionant! Estàvem jugant amb els tubs de material reciclat, fèiem veure que érem pirates amb allargavistes i de cop el bolet del follet Picarol es va començar a moure! Vam seguir jugant i quan vam tornar a mirar vam veure el follet Picarol fora del bolet!!

Va començar a moure el Picarol i ens va dir que a ell també li agradaven els pirates i que en coneixia un!! Ens va explicar que aquest pirata es diu pirata Bocagrossa i que molts cops va deixant pistes per allà on passa. Ens va dir que podríem sortir al pati a veure si en trobàvem alguna.

Doncs dit i fet, no hi ha res que aturi als Picarols i vam fer una fila ben decidits a trobar alguna pista de pirates, que emocionant oi? Vam anar per tot el pati de l'escola, fins i tot a llocs on no havíem estat mai, per cert vam descobrir fins i tot on hi ha la cuina de l'escola! Quan vam donar la volta i tornàvem cap a la nostra zona de pati, una picarola va tenir una idea! Anar a la barca! Potser allà hi ha una pista! 


Vam córrer cap a la barca i efectivament vam trobar una pista, un dibuix d'una bandera pirata que posava BOCAGROSSA!

- Clar, estava a la barca perquè els Pirates van pel mar! - va dir un picarol.

Doncs potser sí que era per això! Vam tornar a la classe amb molta emoció i vam penjar el dibuix a la pissarreta... no sabíem si passaria alguna cosa més o trobaríem més pistes algun altre dia. Vam deixar el dibuix penjat i vam marxar cap a casa. 

Avui la Teka ens ha portat el conte «Que venen els pirates!» i ens ha encantat, tracta d'un nen que es diu Tom que vigilava cada dia des de dalt d'un turó si venien els pirates. La història millor que us l'expliquin ells i elles, té sorpresa final! Doncs, en el conte ens hem adonat que la bandera pirata és la mateixa que la del pirata Bocagrossa... i ara no sabem si el pirata Bocagrossa és una noia o un noi... Al conte, qui aguanta la bandera és una noia (no us explico qui és perquè li trauria la sorpresa al conte)... i creiem que deu ser la pirata Bocagrossa ja que la bandera és la mateixa, això sí que no ens ho esperàvem, també hi ha pirates noia, quina sorpresa!


Seguirem esperant més informació i a veure si descobrim qui és aquesta pirata que a vegades deixa pistes per l'escola!


Cap comentari:

Publica un comentari

UNA PISTA DE PIRATES I UN CONTE DE LA TEKA AMB SORPRESA!!

El dijous per la tarda ens va passar una cosa ben emocionant! Estàvem jugant amb els tubs de material reciclat, fèiem veure que érem pirates...