dimarts, 6 d’octubre de 2020

LA TARDOR DES D'UNA VISIÓ D'ARTISTA! CONEIXEM LA YAYOI KUSAMA

 Aquesta setmana hem parlat de la tardor a partir de tooooootes les cosetes que aneu portant d'aquesta estació. Hem observat les fotografies, els elements naturals, hem provat la magrana... però a més a més hem parlat dels quadres.

Hem vist que la tardor és una estació que emociona a molts pintors i pintores però ens hem fixat en una en especial: la Yayoi Kusama, una artista japonesa que pinta els seus quadres utilitzant punts, ratlles... i que a més a més li encanten les carbasses! i es clar... no ens n'hem pogut estar.

Així que totes i tots ens hem posat a la pell de la Yayoi (com li diuen els Picarols) i hem fet el seu quadre de carbasses.

Mireu mireu!!!

Aquesta és la obra de la Yayoi Kusama original que ens ha agradat tant! Si us hi fixeu són unes quantes carbasses amb miralls que la fan infinita. Si feu una mica de recerca d'ella veureu que té moltes carbasses de diferents colors, nosaltres hem triat les grogues i negres. La següent foto és d'ella en una altra exposició de les seves famoses carbasses.

 
 
Així és com l'hem fet: primer hem fet el fons amb taps de suro sucats amb pintura negra.

Avui hem decorat les carbasses com ella, amb punts negres. Ho hem fet per grups i les hem deixat assecar.
Aquesta tarda hem penjat el fons i les carbasses i el resultat ens ha encantat! Us explico el diàleg ben divertit que s'ha format mentre miràvem, com si d'un museu es tractés, la nostra obra:

picarol - Què contenta que estarà la Yayoi! oi que sí?

picarol - Sí, Que vindrà a veure-la? 

picarol - No pot pel coronavirus!

Jo: la Yayoi Kusama viu molt lluny, al Japó, i no crec que conegui l'escola Cossetània...

picarol - hauria de venir amb cotxe i no sap arribar....

(durant aquest diàleg on discutien sobre si en avió, vaixell o cotxe... he anat a buscar la bola del món que tenen a gegants i els hi he explicat on érem nosaltres i on viu la Yayoi Kusama... sembla han entès que ara no li va gaire bé venir amb avió)

picarol - I si li envies aquesta foto per whatsapp?

Jo: no tinc el seu telèfon... no ho puc fer, però puc provar d'enviar-li un mail...

picarols: sííííí, segur que estarà molt contenta!!!

(Així que provarem d'enviar un mail a la Yayoi Kusama de part del petit club de fans dels picarols... no prometo cap resposta ni èxit :) )

MIREU EL RESULTAT DE LA OBRA D'ART QUE HAN FET, NO SÉ SI A LA YAYOI (COM DIUEN ELLES I ELLS) LI AGRADARÀ, PERÒ A NOSALTRES ENS ENCANTA!!!


Cap comentari:

Publica un comentari

UNA PISTA DE PIRATES I UN CONTE DE LA TEKA AMB SORPRESA!!

El dijous per la tarda ens va passar una cosa ben emocionant! Estàvem jugant amb els tubs de material reciclat, fèiem veure que érem pirates...