divendres, 16 d’octubre de 2020

COMENCEM ESPAIS!

Aquesta setmana els picarols hem començat espais. Són uns espais adaptats a l'aula, ja que no podem anar a altres espais de l'escola ni barrejar-nos amb les companyes i companys de P4 i P5. A l'escola tenim 6 espais: fer i desfer, paraules, jocs de taula, barri, petits mons i art. Aquest anys els fem a la classe i no tots alhora, sinó que els fem de 3 en 3. 

 

Voleu saber com ho fem? Doncs estigueu atentes! Els dimarts, dimecres i dijous quan són les tres de la tarda i ens anem despertant els que encara estem dormint... ens preparem per fer espais. Aquesta setmana, com que era la primera hem fet espais dimarts i dimecres i hem fet: petits mons, fer i desfer i jocs de taula. La setmana que ve farem els altres tres i anirem alternant. Quan ja estem asseguts i assegudes a la catifa és l'hora de triar el collaret de l'espai, el primer dia vam triar el color que més ens agradava i el segon com que ja sabíem de que anaven els espais ja triàvem una miqueta per interès, un cop tenim el collaret posem un gomet a una graella per saber quants cops hem anat a cada espai (a cada espais hi podem anar 6 vegades). Un cop tenim el collaret anem a l'espai que hem triat (passem tota l'estona d'espais en el mateix i a cada espai hi ha diferents propostes). Un cop som tots a l'espai comencem a jugar.


Aquí teniu unes quantes fotografies d'aquests dies!

* ESPAI FER I DESFER: 2 propostes de grafomotricitat i una de construccions. 


 
 
  
 
  
 
 
  
 

 
*ESPAI PETITS MONS: dues propostes: petit mon dels dinosaures i petit mon de la caseta

 
 
 

 
  
*ESPAI JOCS DE TAULA: Proposta de seriacions de la tardor, proposta de classificació color-mida i proposta de comptatge 1-2-3.

 Un cop acabem els espais, recollim i fem una rotllana on expliquem què ens ha agradat dels espais i que no ens ha agradat tant. Podem dir que pel que ens han explicat, aquesta setmana d'espais ha anat molt bé!

Cap comentari:

Publica un comentari

UNA PISTA DE PIRATES I UN CONTE DE LA TEKA AMB SORPRESA!!

El dijous per la tarda ens va passar una cosa ben emocionant! Estàvem jugant amb els tubs de material reciclat, fèiem veure que érem pirates...