divendres, 16 d’octubre de 2020

ARRIBA EL FOLLET PICAROL!!

Quina sorpresa vam tenir dimarts quan a la taula de la tardor va aparèixer un bolet gegant! Ens vam quedar ben bocabadades, no sabíem que havíem de fer, ja us ho podeu imaginar... què faríeu vosaltres si trobéssiu un bolet gegant a casa?

 

 

Amb una mica de cautela vam anar a la catifa i vam agafar el bolet, el vam estar mirant i de cop... ai ai aiii es va començar a moure.... se sentia un picarol a dins i patapam! Aquell bolet va treure's el barret i en va sortir en follet! 

 

Ja us podeu imaginar les cares de sorpresa, un follet amb ales que parla fluixet, però parla molt! Cada cop que parla mou el picarol! Ens va explicar que es diu Picarol, quina gràcia deien, com nosaltres!

El Picarol ens va portar un regal, una foto seva i una foto de tots nosaltres, vam aprendre que d'aquesta foto on sortim tots i totes es diu orla. La vam decorar amb gomets i ens la vam endur cap a casa.

 
  

Al follet Picarol li hem preparat un lloc a la classe per tal que si senti ben a gust, ens ha explicat que li agrada dormir molt i que si el volem despertar hem de dir el seu nom tres vegades i ben fluixet... es veu que no li agrada gaire el xivarri i tampoc que li facin fotos, a veure si un dia el podem caçar desprevingut i n'hi fem una!

El follet Picarol ens ha ensenyat una cançó seva que de moment ens l'estem aprenent, a veure si us la podem ensenyar un dia!


Cap comentari:

Publica un comentari

UNA PISTA DE PIRATES I UN CONTE DE LA TEKA AMB SORPRESA!!

El dijous per la tarda ens va passar una cosa ben emocionant! Estàvem jugant amb els tubs de material reciclat, fèiem veure que érem pirates...