divendres, 25 de setembre de 2020

DESCOBRIM EL CAQUIER I LA FIGUERA DE L'ESCOLA!

Aquesta setmana com molt bé sabreu hem entrat a la tardor! el dilluns per la tarda vam saber una miqueta més que era això de la tardor i vam descobrir que hi ha algunes fruites i fruits que es mengen ara. Vam mirar fotos i vam descobrir el caqui. Només una picarola sabia què era un caqui! Aprofitant que tenim tants arbres a l'escola vam sortir a descobrir si hi havia algun arbre que fes caquis.

 Vam sortir buscant un caquier (així es diu l’arbre que fa caquis) i el vam trobar!! Tot un arbre ple de caquis!! en vam collir tres i els vam olorar, tocar i tastar (qui va voler) una miqueta.Aprofitant el solet que feia vam anar a mirar si trobàvem més arbres que fessin fruits de la tardor. Vam anar a mirar la figuera i vam trobar una figa, no la vam collir perquè encara era molt petiteta.

Mentre passejàvem, anàvem agafant fulles, tronquets, cargols... i ens vam adonar que era veritat que els arbres comencen a perdre les fulles! vam jugar una estoneta al pati i alguns picarols van aprofitar per fer una sopa de fulles ben suculenta!!


Aquests dies continuarem descobrint moltes coses de la tardor! us seguirem explicant totes les histories que descobrim!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari

UNA PISTA DE PIRATES I UN CONTE DE LA TEKA AMB SORPRESA!!

El dijous per la tarda ens va passar una cosa ben emocionant! Estàvem jugant amb els tubs de material reciclat, fèiem veure que érem pirates...